شبكة سيدات مصر | تحيا مصر

العودة  
اسم العضو
كلمة المرور
مركز تحميل الصور القرآن الكريم ابتسامات سيدات مصر التسجيل البحث مشاركات اليوم اجعل كافة الأقسام مقروءة

الجاتوهات والتورت جاتوهات , تورت , كيك , طريقة عمل الكيك , كعكات متنوعة , الجاتوه والتورتة , التورتات , بلاك فورست , كب كيك , جميع أنواع الجاتوهات والتورت , شيف حسن , جاتوهات الشيف حسن


محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد

تارت التوفى 200 ج دقيق – 140ج ذبدة متماسكة – 100 ج سكر – 70ج سكر بودرة – 80 ج كريمة لبانى – معلقه كبيرة عسل جولكوز – 50

إنشاء موضوع جديد إضافة رد
كاتب الموضوع عابده الرحمن مشاركات 42 المشاهدات 37059  مشاهدة صفحة طباعة الموضوع | أرسل هذا الموضوع إلى صديق | الاشتراك انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع إبحث في الموضوع
قديم 23-08-2010, 08:58 PM   #1
عابده الرحمن
الصورة الرمزية عابده الرحمن
تاريخ التسجيل: 2 / 1 / 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع: 814
معدل تقييم المستوى: 8
Rep Puan‎ : 50
K‎demi : عابده الرحمن سمعة تقييمها بادئ
الشكر والتقدير متميزات المطبخ المشرفة اللهلوبة 
مجموع الاوسمة: 3 (المزيد» ...)
معدل تقييم المستوى: 8
افتراضي محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد

     
 
تارت التوفى

محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-xa4wjh7z.jpg

200 ج دقيق – 140ج ذبدة متماسكة – 100 ج سكر – 70ج سكر بودرة – 80 ج كريمة لبانى – معلقه كبيرة عسل جولكوز – 50 ج عين جمل مكسر شوية – 30 ج ماء
الطريقة
اضع فى الخلاط الدقيق والذبدة والسكر واضربهم على سرعه متوسطة لحد ماتتكون عجينة ناعمه متماسكة
افرد العجينة بالنشابة مع رش شوية دقيق اثناء الفرد ثم اقطعها مقاس قوالب التارت وافردها كويس بأيدى ثم ادخلهم فرن على درجة حرارة 170 لمدة نصف ساعه بعد ماتستوى اطلعها واتركها لحد ماتبرد
لعمل التوفى او الكراميل
نضع السكر والماء وعسل الجولكوز فى مقلاية على نار متوسطة لحد مايتحول الى اللون البنى ثم اضع علية الكريمة اللبانى بس خلى بالك على نفسك لانه حيفور المهم التقليب بالمعلفة الخشب تقليب كويس ثم اطفى النار واضع عين الجمل فى التوفى واقلبهم كويس علشان يمتزجوا مع بعض ثم احشى التارت بالمعلقة بالتوفى ويقدم
ملحوظة
ممكن استبدال الكريمة اللبانى بالحليب حيدى نفس النتيجة بس الطعم بالكريمة احلى

محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-cxis58om.jpg


محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-a6gpkatx.jpg


محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-r8jsxnvy.jpg


محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-jt48gp0t.jpg


محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-mslrz0da.jpg


محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-fuzz5sxw.jpg


محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-1gpy5kxn.jpg


محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-e1vvq6oc.jpg

محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد get-b7zgzwdz.jpg

</B></I>



lpghj ]d]n gg;d; ,hgj,vjhj ,hg[hj,ihj ,wgj ,[ldu hk,hu hgpg,dhj lk ;g fg] h;gi lj[]]

التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 23-08-2010, 08:59 PM   #2
عابده الرحمن
الصورة الرمزية عابده الرحمن
تاريخ التسجيل: 2 / 1 / 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع: 814
معدل تقييم المستوى: 8
Rep Puan‎ : 50
K‎demi : عابده الرحمن سمعة تقييمها بادئ
الشكر والتقدير متميزات المطبخ المشرفة اللهلوبة 
مجموع الاوسمة: 3 (المزيد» ...)
معدل تقييم المستوى: 8
افتراضي رد: محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد

     
 
محسن الدقيق

....بالنسبة لمحسن الدقيق بتحطى معلقة صغيرة على كيلو الدقيق ......تمام ؟؟
لكن الخميرة بتقل النص طالما استعملنا المحسن ...يعنى لو نفترض حتستعملى كيلو دقيق..+ معلقتين خميرة
لكن لو حتستعملى كيلو دقيق + معلقة صغيرة محسن دقيق يبقى فى الحاله دى حتحطى معلقة واحدة خميرة بدل معلقتين ...
نقول كمان لو انتى طبيعى (حتستعملى الدقيق بدون محسن يبقى تحطى الخميرة بتاعتك كلها ) لكن لو حتستعملى المحسن يبقى تحطى الدقيق + المحسن + نص مقدار الخميرة اللى كان المفروض تحطيها ....يعنى المحسن والخميرة بيكملوا بعض .....
وعلى فكرة المحسن و الخميرة لما بيشتغلوا مع بعض بيدوا نتيجة حلوة
محسن الدقيق نوعان
الاول فى صورة بودرة بيضاء ودة بنستخدمة و بيستعمل فقط للمخبوزات زى الكرواسان و العيش و البيتزا و خلافة ............
.لكن محسن الدقيق التانى
بيبقى عامل زى الفازلين و بيستعمل فقط فى الكيك و التورتة و بنضع منه معلقة اكل كبيرة على الكيكة او معلقة اكل كبيرة على الكيكة الاسفنجية ( التورتة )
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 23-08-2010, 09:01 PM   #3
عابده الرحمن
الصورة الرمزية عابده الرحمن
تاريخ التسجيل: 2 / 1 / 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع: 814
معدل تقييم المستوى: 8
Rep Puan‎ : 50
K‎demi : عابده الرحمن سمعة تقييمها بادئ
الشكر والتقدير متميزات المطبخ المشرفة اللهلوبة 
مجموع الاوسمة: 3 (المزيد» ...)
معدل تقييم المستوى: 8
افتراضي رد: محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد

     
 
كب كيك شهد

نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة

2 بيضة – 120 ج سكر – 150 ج ذبدة متماسكة – فانيليا – 150 ج دقيق – معلقه صغيرة محسن دقيق – معلقة صغيرة بيكنج بودر
للحشو : 50 ج باسترى كريم باودر – 150 ج عصير شهد – 50 ج ماء
الطريقة
نضع فى العجانة السكر بودرة والبيض واضربهم على اعلى سرعه لحد ما السكر يدوب ثم اضع الذبدة واحدة واحدة واذود السرعه لحد ما الذبدة تنعم خالص ثم اهدى السرعه واضع الدقيق والمحسن والماء والفانيليا والبيكنج بودر ثم اضربهم على السرعه العالية حوالى 10 د
ادهن قوالب الكب كيك بالذيت او السمنة السايحة وابطنهم بالدقيق ثم اضع العجينة فى القوالب لحد 2/3 بس وبعدين اضع معلقه فى زيت او ماء واساوى العجينة (وش القالب)
ادخلها فرن على درجة حرارة 200 لمدة نص ساعه
بعد ماتطلع وتبرد اشيلها من القوالب وبالسكينة الرفيعه اشيل وش كل قالب داير مايدور ثم احشى مكان الفتحه بكريمة الشهد ثم اضع تانى القطعه اللى شيلناها وازوق تانى بالكريمة
طريقة كريمة الشهد
اضع الباسترى كريم الباودر فى طبق مع العصير واخلطهم كويس بالمضرب السلك لحد مايتماسكوا ثم اضعها فى كيس وقمع واحشى بها قوالب الكب كيك

نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 23-08-2010, 09:03 PM   #4
عابده الرحمن
الصورة الرمزية عابده الرحمن
تاريخ التسجيل: 2 / 1 / 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع: 814
معدل تقييم المستوى: 8
Rep Puan‎ : 50
K‎demi : عابده الرحمن سمعة تقييمها بادئ
الشكر والتقدير متميزات المطبخ المشرفة اللهلوبة 
مجموع الاوسمة: 3 (المزيد» ...)
معدل تقييم المستوى: 8
افتراضي رد: محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد

     
 
نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة



نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 23-08-2010, 09:05 PM   #5
عابده الرحمن
الصورة الرمزية عابده الرحمن
تاريخ التسجيل: 2 / 1 / 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع: 814
معدل تقييم المستوى: 8
Rep Puan‎ : 50
K‎demi : عابده الرحمن سمعة تقييمها بادئ
الشكر والتقدير متميزات المطبخ المشرفة اللهلوبة 
مجموع الاوسمة: 3 (المزيد» ...)
معدل تقييم المستوى: 8
افتراضي رد: محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد

     
 
باناكوتا بالمشمش

نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة

200 ج حليب – 200ج كريمة لبانى – 80 ج سكر ورقة ونص جيلاتين
للصوص : 100 ج عصير مشمش – 65ج سكر – 3 ثمرات مشمش
الطريقة
نذوب الجيلاتين فى شوية ماء لحد ماتطرى
نضع فى حلة على النار الحليب لحد مايسخن ثم نضع السكر ونقلبهم لحد ما السكر يدوب ثم نضع الجيلاتين الطريه ونقلبهم لحد ما الجيلاتين تذوب خالص فى الحليب ثم نضع الكريمة اللبانى ونقلبها تقليبة واحدة ثم نترك الخليط يبرد
لعمل صوص المشمش :
نضع عصير المشمش فى حلة على النار مع السكر وثمرات المشمش مقطعه قطع صغيرة ونقلبهم على نار هادية لحد ما قطع المشمش تستوى شوية والعصير يتقل شوية ثم نطفى النار
ناخد معلقه من الصوص ونضعها فى الكاس ونعكر الكاس بالعصير ثم نصب خليط الحليب فى الكاسات وندخلهم الثلاجة لحد مايبردوا ويتماسكوا ثم نضع على وش الكاسات قليل من صوص المشمش

نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 23-08-2010, 09:06 PM   #6
عابده الرحمن
الصورة الرمزية عابده الرحمن
تاريخ التسجيل: 2 / 1 / 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع: 814
معدل تقييم المستوى: 8
Rep Puan‎ : 50
K‎demi : عابده الرحمن سمعة تقييمها بادئ
الشكر والتقدير متميزات المطبخ المشرفة اللهلوبة 
مجموع الاوسمة: 3 (المزيد» ...)
معدل تقييم المستوى: 8
افتراضي رد: محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد

     
 
ميلفى تفاح

نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة

عجينة ميلفى(250 ج دقيق – 200 ج ذبدة – 5ج ملح – 125ج ماء)
50ج باسترى بودر – 125 ج ماء – ثمرة تفاح مقشرة ومقطعه شرائح رفيعه– سكر بودرة
الطريقة
نضع الباسترى فى طبق ونضع علية الماء ونضربهم بالمضرب السلك لحد ماتمسك
نعمل عجينة الميلفى سبق شرح الطريقة
نفرد العجينة بالنشابة على هيئةمستطيل طويل ثم نضعه فى الصينية المستطيلة ونخرمه كله بالشوكة كويس ثم ندهنه بالبيض المربوب بالفرشاة
نعمل من نفس العجينة عدد 2 شريط طويل ثم نضع شريط على طرف المستطيل بالطول ونضع الشريط الاخر على طرف المستطيل من الناحية التانية ثم نخرمهم بالشوكة
نتركها ترتاح لمدة ساعه خارج التلاجة واذا كان الجو حر نتركها ترتاح داخل التلاجة
نضع الباسترى كريم فى المنتصف بين الشريطين ونفردة كويس ثم نرصص عليه شرائح التفاح
ادخلها الفرن على درجة 170 لمدة ساعه
نتركها تبرد ثم نضع شوية قرفه ناعمه على السكر البودرة ونخلطهم ونرشهم على وش الميلفى ثم نقطعه الى مستطيلات متساوية
نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 23-08-2010, 09:07 PM   #7
عابده الرحمن
الصورة الرمزية عابده الرحمن
تاريخ التسجيل: 2 / 1 / 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع: 814
معدل تقييم المستوى: 8
Rep Puan‎ : 50
K‎demi : عابده الرحمن سمعة تقييمها بادئ
الشكر والتقدير متميزات المطبخ المشرفة اللهلوبة 
مجموع الاوسمة: 3 (المزيد» ...)
معدل تقييم المستوى: 8
افتراضي رد: محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد

     
 
نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة


نقره لعرض الصورة في صفحة مستقلة
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إنشاء موضوع جديد إضافة رد
كاتب الموضوع عابده الرحمن مشاركات 42 المشاهدات 37059  مشاهدة صفحة طباعة الموضوع | أرسل هذا الموضوع إلى صديق | الاشتراك انشر الموضوع

مواقع النشر (المفضلة)

مواضيع ذات صله الجاتوهات والتورت


أدوات الموضوع إبحث في الموضوع
إبحث في الموضوع:

البحث المتقدم

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه للموضوع: محلات ديدى للكيك والتورتات والجاتوهات وصلت وجميع انواع الحلويات من كل بلد اكله متجدد
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
مجلات ملابس بالباترون يلا حملوا متجدد ان شاء الله ماموو تريكو - كورشيه - خياطة 11 09-11-2013 12:51 AM
للشهرة الروج السحرى وجميع انواع الشماعات بسعر جملة الجملة وتحدى سهام لولا منتجات تجميل وعطور 2014 6 18-04-2011 07:20 PM
جميع انواع الحلويات لاصحاب الرجيم سكرة هانم الحلويات 4 07-09-2010 01:20 PM
ملف شامل لجميع انواع التوابل وجميع الخلطات بالصور لؤلؤة مارس وصفات المطبخ 5 21-07-2010 08:14 PM
ملف كامل لكل الماسكات وجميع انواع البشرة سمسمة سليم العناية بالبشرة والجسم 13 19-05-2010 02:31 PM

العاب تلبيس العاب مزارع العاب تلبيس بنات

العاب تلبيس

سيدات مصر ازياء ازياء محجبات عبايات لانجيري مكياج ديكور تريكو تسريحات فساتين غرف نوم كوش مكياج عرايس اكسسورات انتريهات وصفات طبخ

facebook

RSS RSS 2.0 XML MAP HTML

الساعة الآن 11:14 PM


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014
التعليقات المنشورة لا تعبر عن رأي موقع سيدات مصر ولا نتحمل أي مسؤولية قانونية حيال ذلك (ويتحمل كاتبها مسؤولية النشر)
This Forum used Arshfny Mod by islam servant
أضف اعجاب لسيدات مصر