شبكة سيدات مصر | تحيا مصر

العودة  
اسم العضو
كلمة المرور
مركز تحميل الصور القرآن الكريم ابتسامات سيدات مصر التسجيل البحث مشاركات اليوم اجعل كافة الأقسام مقروءة

اطباق رئيسية مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات لموضيع المطبخ , طبخ مصري, تعليم طبخ , كتب طبخ , اكلات شعبية , مأكولات شعبية , اكلات مع القيمة الغذائية , اكلات مرضى السكر و الضغط , وصفات , أطباق رئيسية , مقبلات سلطه شوربه سلطات معجنات اطباق شعبيه اطباق عالميه اطباق رمضانيه اطباق الحميه وجبات اطفال اكلات سريعة في دقائق , تحميل كتب طبخ , اكلات شهي, اكلات صينية عراقية شامية لبنانية اردنية , اكلات سريعة فلسطينية , اكلات لذيذة رمضانية , اكلات ايطالية , اكلات سورية , اكلات سهلة , اكلات خليجية المطبخ الهندي ,المطبخ السعودي الشامي المغربي الليبي الكويتي الاماراتي البحريني العماني القطري المطبخ الايطالي المطبخ الفرنسي المطبخ اليوناني المطبخ المصري المطبخ العربي سمك ــ أكلات بحرية


المواضيع المتشابهه للموضوع: اشهر طرق عمل الكبدة
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
سلطة الكبدة البانيه 2013 , The authority of the liver Albanian 2013 مريم اوزلى وصفات المطبخ 1 09-02-2013 03:36 PM
وصفة عمل سلطة الكبدة البانيه, مقادير عمل سلطة الكبدة البانيه, خطوات عمل سلطة الكبدة البانيه باكية فى السجود المقبلات والسلطات والشوربة 2 05-16-2013 07:17 PM
صور رسوم متحركة - صور اشهر الشخصيات الكرتونية - صور متحركة للشخصيات الكرتونية - صور رسوم متحركة 2013 داليا مودي صور 2014 5 11-30-2012 10:45 PM
ملف كامل للكبدة ولا اروع سونال وصفات المطبخ 15 12-13-2011 10:22 PM
ملف كامل عن طرق عمل الكبده وتتبيلها عابده الرحمن اطباق رئيسية 9 09-15-2010 12:17 PM

اشهر طرق عمل الكبدة

مرحباً بكم جميعاً .............. وأليكم أخواتى طرق عمل الكبدة بتتبيلتهاكل طريقو ولها تتبيلة خاصة بها طريقة عمل كبدة لذيذة المقادير: 1-حبة بصل مفرومة فرم ناعم 2-مقدار طبق كبدة مقطعة

إنشاء موضوع جديد إضافة رد
كاتب الموضوع سمسمة سليم مشاركات 5 المشاهدات 7175  مشاهدة صفحة طباعة الموضوع | أرسل هذا الموضوع إلى صديق | الاشتراك انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 02-10-2010, 09:30 AM   #1
سمسمة سليم
ادارية سابقة
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Dec 2009
المشاركات: 15,683
المواضيع:
افتراضي اشهر طرق عمل الكبدة

     
 


مرحباً بكم جميعاً ..............
وأليكم أخواتى طرق عمل الكبدة بتتبيلتهاكل طريقو ولها تتبيلة خاصة بها


طريقة عمل كبدة لذيذة

المقادير:

1-حبة بصل مفرومة فرم ناعم

2-مقدار طبق كبدة مقطعة إلى قطع صغيرة

3-مقدار حبة فليفلة مفرومة فرم ناعم وقليل من البقدونس

4-نصف فنجان زيت مازولا

5-ملح , فلفل أسود مطحون , بهار مشكل , ثوم بودر , قرفة مطحونة , سماق
وطبعا الكمية حسب الرغبة


الطريقة:
أولا :نضع البصل المفروم مع الزيت في المقلاة

ونحرك جيدا حتى يبدأ البصل بالذوبان مع مراعاة عدم تحميره لأن ذلك سيؤثر على النكهة
ثانيا :نضع الفليفلة على البصل

ونحرك جيدا حتى يبدأالفلفل الرومي بالذبول

بعد ذلك نضع الكبدة عليه

ونحرك جيدا

عندما تقارب على الاستواء نضع عليها الملح والبهارات

ونحرك جيدا حتى تستوي الكبدة وبعد ذلك نضع البقدونس المفروم


ونحرك جيدا ونتركه فقط مدة دقيقتين ونطفىء النار


ونسكبه في طبق التقديم ونزينه بشرائح الليمون

----------------------------

الكبده المحمرة بالدقيق


المقادير
كيلو كبده مقطعة شرائح ,2 م دقيق , بقدونس مفروم , عصير ليمون وعصير بصل , ملح وفلفل, سمن او زيت للتحمير , بطاطس شيبس



الطريقة:


تتبل الكبدة وتترك قليلا ثم تغطى بالدقيق جيدا ثم تقدح السمن وتحمر فيها شرائح الكبده من جهتين حتى تنضج ثم تقدم ساخنه على فرشه من البقدونس


-------------------------------

الكبد المشوي

المقادير


كيلو كبده , عصير بصلتين عصير ليمونتين ملح وفلفل


الطريقة


يشطف الكبد بالماء البارد ويقطع شرائح وتتبل بالملح والفلف وعصير الليمون والبصل لمدة ربع ساعة ثم تشوى وتقدم بالبقدونس
----------------------

صينية الكبدة المشوية

المكونات والمقادير


نصف كيلو كبدة ترنشات
يصلة كبيرة ترنشلت
حبة فلفل رومى كبيرة ترنشات
ملح فلفل كمون بابريكا بهارات عصير ليمونة
2 قرن فلفل حار
2 فص ثوم مقطع
قطعة فحم
زيت



طريقة التحضير


تتبل الكبدة بالملح و الفلفل و الكمون و البهارات و البابريكا و عصير ليمونة


ترص الكبدة فى صينية و فوقها شرائح البصل و الفلفل و الثوم


تغطى الصينية بالفويل و تزج فى الفرن


عند النضج تجهز الفحمة و توضع بفنجان صغير به سمن


وتوضع فى وسط الصينية و تغطى لمدة لا تقل عن ربع ساعة

------------------------------

الكبدة الاسكندرانى

المقادير:


1/2 كيلو كبدة مقطعة صغيرا .
ملح . كمون .
3 ملاعق كبيرة خل .
فلفل حار (اختيارى) .
3 ملاعق كبيرة ثوم مفروم .
حلقات فلفل أخضر .
عصير ليمون .
1/4 كوب زيت للتحمير .




الطريقة:


يخلط الثوم والخل والكمون والملح والشطة(الفلفل الحار) جيدا ثم تتبل بها الكبدة وتترك فى الثلاجة لمدة1/4 ساعة .
يضع الزيت على النار حتى يسخن ثم تسقط فيه الكبدة وتقلب وستظهر فورا الرائحة الطيبة .. تخفض الحرارة بعد ان يتغير لون الكبدة ونضيف حلقات الفلفل الاخضر ليكمل نضجه مع الكبدة وتغطى وتترك ربع ساعة .. بعد ذلك يرفع الغطاء ويقلب جيدا حتى تتشرب مائها وتتحمر فى زيتها ... توضع فى طبق التقديم وترش بعصير الليمون (الليمون ضرورى للمذاق المميز للكبدة الاسكندرانى ) تقدم مع الجرجير والبطاطس المحمرة والخبز المصرى .

---------------------------------

طريقة الكبدة والكلاوي

المقادير


تغسل الكبدة والكلاوي وتقطعينهم شرائح رفيعة وبطول لا يتجاوز اربعة سم .


ثم تجهزين بصل مقطع قطع طويلة نسبيا بمقدار نصف حبة بصل متوسطة الحجم لكل 150 غرام كبدة وكلاوي


وربع ملعقة صغيرة ثوم مدقوق لنفس الكمية اعلاه


وفلفل حار او بارد ( رومي ) حسب الذوق مقطع قطع شرائح نحيفة.
..


الطريقة


نبدأ بحمس ( قلي ) البصل والفلفل في مقلاة فوق نار عالية جدا بحيث ينتج لدينا بصل يكون سطحه شبه محروق ولكن داخله ما يزال ني متماسك.


في نفس الوقت وفي مقلاة أخرى وبنفس الطريقة نحمس الكبدة على نار عالية لمدة قصيرة جدا من دقيقتين إلى ثلاث دقائق مع التقليب المستمر


بعد ذلك اضيفي الثوم وقليل من الفلفل الاسود والملح وذرة صغيرة جدا جدا من الكمون على الكبدة والكلاوي وقلبي لمدة نصف دقيقة ثم اضيفي البصل المحموس وقلبي لمدة نصف دقيقة اخرى وقدميه حار مع خبز بر حار وربع حبة ليمون وبالهناء والشفاء
------------------------------

كبدة بالطماطم
المقادير


كبدةحسب عدد الأشخاص
وطماطم مقطعه مربعات
وثوم مدقوق ناعم وفلفل اسود وكمون وملح
وزيت للقلي ومقلاة واسعه وجيدة


الطريقة


تغسلين الكبدة بماي بارد ثم
تشرحين الكبدة شرايح عريضة ثم طولية تطلع مثل وحدات البطاطس المقليةالطولية ثم تحطين زيت كافي بالمقلاة الين يسخن وتحطين الكبدة على نارقووووية جداالين لونها يصير فاتح ولازم النار تكون قوية عشان الكبدة تكون طرية من الداخل عند النضج وبعد دقيقتين تحطين الطماطم والملح
طبعا حسب كمية الكبدة مثلا اذا كمية الكبدة ربع كيلو يبيلك حبة طماط كبيرة اوحبتين صغار
وتحركين باستمرار على نارقويه اليييين ماتنشف موية الطماطم ثم تحطين الثوم المدقوق مع الفلفل الاسودوالكمون وتقلبينه مع الخليط دقيقتين

الموضوع الأصلي: اشهر طرق عمل الكبدة || الكاتب: سمسمة سليم || المصدر: سيدات مصر

أزياء، طبخ، كروشيه، برامج، ديكور، ازياء محجبات، فساتين عرايس، ،تريكو، تطريز، مطبخ، حنة، تاتو، لانجيري،ق مصان نوم



haiv 'vr ulg hg;f]m hgl'fo hg;f]m haiv 'fo


haiv 'vr ulg hg;f]m hgl'fo 'fo

آخر مواضيعي 0 15 طريقة للسيطرة على الشهية
0 الكراسي المتحركة لذوى الاحتياجات الخاصة
0 الريجيم اليابانى
0 تشكيله اطقم غرف نوم 2011,اجمل اطقم السراير 2011
0 صور وفيديو زفاف تشيلسى كلينتون كان سرى لاخر لحظة انفراد
0 يعنى ندفن نفسنا بالحيا يقى ولا ايه جننتونا
0 مشكلة اسمها كلام الناس
0 احلى كوش وقاعات افراح للعرايس بالفيديو
0 مخدات جديدة روعه
0 يابنات حد يعرف حاجة عن ماموو
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
سمسمة سليم غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-10-2010, 09:39 AM   #2
سمسمة سليم
ادارية سابقة
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Dec 2009
المشاركات: 15,683
المواضيع:
افتراضي رد: اشهر طرق عمل الكبدة

     
 
الكبدة البانية اللذيذة

المقادير


كبده بالباشميل

المقادير



كيلو كبده
2فص ثوم مدقوق
نصف بصله مفرومه ناعم
نصف مكعب ماجي
بهار + كاري ((انا استخدم كاري مهران لذذذذيذذذ جدااا)
3ملاعق اكل حليب مذوبه في كاس ماء
3ملاعق اكل دقيق
كاس ونصف شاي زيت



الطريقه


اول شي نعمل الباشميل
نضع في قدر كاس شاي زيت ومن ثم البصل ويقلب لدقيقه ومن ثم الثوم
وتقلب الى ان تصبح ذهبيه ومن ثم يكب الدقيق عليها ويحرك ومن ثم الماجي
والبهار والكاري ويقلب لدقيقه ويكب عليها الحليب ويحرك الى ان يغلض
ويصبح باشميل
وفي هذا الوقت تعمل الكبده
يوضع الباقي من الزيت في التاوه وتوضع عليها الكبده وتقلب الى ان تنضج
ومن ثم تكب عليها الباشميل وتقلب لمدة خمس دقائق وتقدم بالهناء والعافيه

---------------------

الكبدة المحشوة
المقادير

1 كيلو كبد بتلو + ملح + فلفل + ملعقة كبيرة دقيق متبلة بالملح والفلفل + نصف منديل خروف


الحشو:


2 ملعقة سمن سائح + 1 ملعقة كبيرة بصل مبشور + فنجان بقسماط + 1 ملعقة صغيرة كرفس مفرى + 1 ملعقة صغيرة بقدونس مفرى + 2 ملعقة كبيرة من بهريز أو لبن حليب أو ماء + ملح + فلفل


الطريقة:


1- تغسل الكبد وتجفف جيداً بقطعة قماشه جافة ثم فى الجزء السميك منها نعمل قطع مستعرض بسكين حاد وتتبل بالملح والفلفل.


2- تخلط مقادير الحشو بعضها ببعض وتتبل جيداً بالملح والفلفل ثم يملأ تجويف الكيد وتخاط أطرافها بعناية.


3- تغطى الكبد المحشوة بمقدار من الدقيق المتبل بالملح والفلفل وتوضع فى صينية مدهونة جيداً بالسمن وتغطى بقطعة منديل الخروف ويضاف إليها البهريز أو اللبن او ماء، وتغطى الصينية وتزج فى فرن متوسط الحرارة مدة حوالى ساعة ونصف أو حتى تنضج الكبد مع ملاحظة رفع غطاء الصينية فى العشر دقائق الأخيرة.


4- يفك الخيط وتقدم الكبد ساخنة وحولها الصلصة المتبقية فى الصينية وتجمل بالبقدونس.


كبدة فرنساوى


المقادير:


نصف كيلو كبد + عصير بصلة + عصير ليمونة + ملح + فلفل + 2 ملعقة كبيرة من السمن + بصلة مفرية + ملعقة كبيرة من الدقيق + 3 أكواب ماء .


الطريقة:


1- تغسل الكبد وتقطع شرائح ثم توضع فى إناء وتتبل بالملح والفلفل وعصير الليمون وعصير البصل وتترك حوالى ساعة.


2- يرفع الإناء على النار وتقلب الكبد حتى تمتص جميع عصارتها ويضاف إليها السمن وتحمر خفيفاً ثم ترفع من الإناء.


3- يحمر البصل المفرى فى السن المتخلف وعندما يصفر يضاف إليه الدقيق ويستمر فى التقليب حتى يصير لونه بنياً، فيضاف الماء تدريجياً مع التقليب بعيداً عن النار حتى لدينا صلصة بنية.


4- يرفع الإناء على نار هادئة حتى تغلى الصلصة فتضاف الكبدة المحمرة ويغطى الإناء وتترك حتى تنضج ثم تغرف وتغطى بالصلصة وتجمل بالليمون والبقدونس.


5- تقدم مع الأرز أو البطاطس البيورية وتقدم ساخنة.


-----------------------------

كرات الكبد

المقادير:

ربع كيلو كبد بتلو + بصلة صغيرة + ملح + فلفل أسود + ربع كيو بطاطس مسلوقة ومهروسة + 2 ملعقة كبيرة من المخلل المفرى + بيض + بقسماط + سمن للتحمير .

الطريقة:

1- تغسل الكبدة جيداً بالماء والملح ثم تغلى على النار مدة 10 دقائق.

2- تغسل الكبد وتفرى مع البصل والمخلل بالمفرمة.


3- تخلط البطاطس وتعجن جيداً وتتبل بالملح والفلفل، تشكل كرات فى حجم عين الجمل الكبير ثم تتبل فى الدقيق وتغطى بالبيض والبقسماط وتحمر فى السمن الغزير.

4- توضح على ورقة لتمتص المادة الدهنية الزائدة، ثم ترص فى صحن مفروش بالبقدونس ويقدم معها صلصلة بيضاء مضاف إليها ملعقة كبيرة من المقدونس المفرى.

-------------------------------

الكبدة المسبكة

المقادير:

نصف كيلو ضأن أو بتلو + فنجان من مكعبات الجزر المسلوق نصف سلقة + 3 ملاعق كبيرة من السمن + 2 كوب من الماء + ملح + فلفل + نصف فنجان من حلقات البصل + ملعقة كبيرة من بقدونس مفرى.

الطريقة:

1- تقطع الكبدة مكعبات متوسطة وتغسل بالماء البارد ثم توضع فى إناء ويصب عليها كمية من الماء المغلى تكفى لتغطيتها مع قليل من الملح وتترك مدة ربع أو نصف ساعة.

2- تنشل الكبدة من الماء وتوضع فى إناء وترفع على نار هادئة مع التقليب حتى تمتص عصلارتها.

3- يضاف إليها السمن وتحمر فيه ثم تضاف الخضر والماء وتتبل.

4- تغطى وتزج فى الفرن حتى ينضج الكبد أو تطهى على نار متوسطة.

5- توضع الكبدة فى وسط صحن وحولها الخضر وتقدم ساخنة.

--------------------


كبد وكلاوى بالصوص مع الارز الابيض


المقادير

1* كيلو كبدة ضانى .
* عدد 3 كلاوى.
* عدد 2 قلب .
* 2فلفل اخضر رومى او حامى.
* رأس ثوم مفصصة ومفرومة.
* ملح – فلفل – كمون.
* ربع كوب زيت.

الطريقة

- يقطع الكبد والكلاوي والقلوب إلي شرائح رفيعة او مكعبات
- ثم تغسل بالماء وتصفي في مصفاة كل واحد لوحدة
- ثم يسخن الزيت وتقلب شرائح القلوب والكلاوي كويس لحد ما ينزلوا مايتهم ويشربوها
- وبعدين تضاف شرائح الكبدة إلي القلوب والكلاوي وتقلب جيدا ثم يضاف الثوم و الملح و الفلفل و الكمون والفلفل الأخضرثم يقلب كله مع بعض ويترك علي نار هادئة لحد ما يستووا مع اضافة القليل من الماء كلما احتاجوا ويقدم مع طبق من الارز الابيض
ملحوظة :ازا كنتى عوزاها بالصوص يبقى قبل ما تطفى النار وبعد ما تستوى تسيبى فيها شوية صوص
وازا كنت مش عيزاها بصوص يبقى بعد ما تستوى والماء بتاعها ينشف تقلبيها فى السمنة اللى معاها فى الحلة .

----------------------

* كبدة الكباب حلة *


المقادير

- 1/2 كيلو كبدة.
- 3 معالق سمنة.
- 1/2 راس ثوم.
- كوب عصير طماطم.
- ملح – فلفل – بهارات.

الطريقة

- بعد مانغسل الكبدة كويس ونجهزها نقطعها مكعبات.
- اقدحى السمنة وحمرى فيها الثوم (بس يكون مقطع حلقات مش مهروس ) لحد ما لونه يصفر
- ضعى مكعبات الكبدة على الثوم وتقلبى وتغطى الحلة وتكون النار هادية لحد ما الكبدة تنشف مايتها
- اضيفى عليها عليها عصير الطماطم و الملح والفلفل والبهارات
- اتركيها على نار هادية لحد ما تتسبك وتبان السمنة .
- - حمرى فيها الكبدة وتقدميها.

----------------------

* كبدة بالدقة *

المقادير


* ½كيلو كبدة بتلو.
* 1/2 راس ثوم مهروس.
* 3 معالق زيت.
* عصير ليمون.
* معلقة كبيرة بقدونس مفروم.
* ملح وفلفل و كمون.

الطريقة

- تغسل الكبدة كويس بالماء والخل
- وتشطف بالماء وتقطع شرائح رقيقة
- ندهن مقلاية بالزيت ونشوح فيها الكبدة كويس على نار عالية لحد ماتستوى ونشيلها من على النار
- نخلط كل مقادير الدقة اللى عندنا مع بعضالثوم والبقدونس و عصير الليمون والملح والفلفل والكمون ونضعهم على الكبدة اول ما تنزل من على النارونقلبهم كويس لحد ما الدقة تتخلط كويس بالكبدة ونقدمها ساخنة.

تم بحمد الله





كبده مقشره
1 فص ثوم
ملح,فلفل,كمون
ليمون
دقيق
لبن
بيض
بقسماط
زيت للقلى



الطريقه:


نقشر الكبده من الطبقهالرقيقه الخارجيه
تتبل الكبده بالملح و الليمون و الفلفل و الكمون و الثوم وتتركساعه ثم نضع الزيت فى طاسه و نضع اللبن على البيض ثم نأخذ الكبده و نضعها فى الدقيقثم البيض و اللبن ثم البقسماط.
و تقلى و نخرجها من الزيت على فرشه منالبقدونس.
و بالهنا و الشفا


--------------------
الكبدة المحمرة

المقادير


نص كيلو كبدة _ملح _فلفل _عصير ليمون _ سمن للتحمير


الطريقة


تقطع الكبدة شرائح و تبليها بالملح و الفلفل وعصير الليمون و سيبيها شوية فى التتبيلة ، نضع السمن فى مقلاية ولما تقدح احمر الكبدة الاول مرة على الوش الاول و مرة على الوش التانى ،وبعدين حطى عليها شوية فى شوية ماء لحد ما تستوى



---------------------

الكبدة بالفلفل و الطماطم
المقادير


نص كيلو كبدة _ملح _فلفل _فلفلة رومى كبيرة _بصلة كبيرة _طماطماية كبيرة +م زيت او سمن _ م ص خل +فصينثوم.


الطريقة



نقطع الكبدة قطع صغيرة و كذلك الفلفل و البصل و الطماطم .نضعالسمن فى حلة و نشوح فيها البصل و الفلفل و فصين الثوم لحد ما يصفروا ثم نضعالطماطم و الخل و نقلب ثم نضع الكبدة و نقلب نقلب لحد ما تاخد لون محمر اضع ربع كوبفى ربع كوب ماء لحد ماتستوى و يكون فيها صوص بنى.

----------------

الكبدة بالردة

المقادير


كيلو كبدة شرائح +رأس توم مفرومةناعم جدا - ملح -فلفل - نصف ملعقة صغيرة كمون - 2 ملعقة كبيرة ك***ة ناعمة -2 كوبردة ناعمة + نص كوب دقيق - ( تخلطيهم مع بعض )+زيت للقلى


الطريقة


تبلىالكبدة و ضعى عليها و الملح و الفلفل و التوم و الك***ة و الكمون و قلبيهم كويسوحطيها فى الثلاجة تقريبا ساعتين علشان تشرب من كل التتبيلة كويس طلعيها من الثلاجةو سخنى الزيت ،نضع شريحة شريحة فى خليط الردة بالدقيق و اضغطى عليها با يدك كويس منالناحيتين ،و ضعيها فى الزيت لحد ما تحمر من الناحيتين بس خلى بالك الكبدة اساسابتستوى بسرعة يعنى ما تسبيهاش على النار دى يادوب بتاخد ثوانى،طلعيها من المقلاية وبالهنا و الشفا
ملحوظة لو عاوزة الكبدة مشوية :تعملى كل اللى عملناة عادى لحدمت تخرجيها من الثلاجة و بعدين تشويها
-----------------------

طريقة سريعة للكبدة

المقادير


1/2 ك كبدة +2 طماطم متوسطة+4 او 5 فصوص ثوم+1 م ك سمن، او زيت لو بتحبيها بزيت+ملح و فلفلاسود


الطريقة
قطعي الكبدة مكعبات صغيرة. قطعي الطماطم مكعبات صغيرة. دقيالثوم بالملح (الملح بيسهل دق الثوم جدا لما نحطه معاه و بعد كده نظبطه لو محتاجتاني في الحلة). حطيهم في حلة و معاهم السمن او الزيت و الفلفل الاسود و ظبطيالملح. قلبيهم كويس لحد ما تحسي ان الكبدة اتشوحت، وطي النار و سيبيها تستويبراحتها و ممكن تضيفي لها شوية مية صغيرين لو محتاجة. و عند التقديم اعصري عليهاليمون و قدميها مع سلطة و مكرونة اوا عيش او ارز
آخر مواضيعي 0 السنج والمطاوى وجثث الابناء بدلا من الكتاب فى مدارسنا
0 فساتين قصيره لاناقه الحامل فساتين و ازياء الحوامل 2011
0 تعلمى الانجليزيه باللغه العربيه عبر هذا الكتاب
0 لمسات ديكور فنية ديكورات رائعة لمنزلك ديكور 2011
0 زيني ستائر بيتك بهذه الإكسسوارات الجميلة
0 حفل المنتخب لصالح ضحايا السيول «الجمعة».. وصقر وزاهر يعلنان التفاصيل اليوم
0 كويتى يتحدث عن نظرته لمصر والمصريين وسبب تطاول البعض علينا
0 ملابس للمصيف للبنات الكووووووووووووووووول
0 خيطي جيبة تحفة من بنطلون جينز قديم بالخطوات المصورة
0 استخدام اوراق المصحف والانجيل فى لف السجاير اخر سفالات الغرب
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
سمسمة سليم غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-21-2010, 09:19 AM   #3
none
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Feb 2010
المشاركات: 588
المواضيع:
افتراضي رد: اشهر طرق عمل الكبدة

     
 
آخر مواضيعي 0 فيليه بالبهار للشيف عاطف سالم
0 كل شىْ عن فن الحناء وفوائدها واستعمالاتها وطريقة تحضيرها ... للشعر والجسم ورسوماتها بالصور
0 طريقة عمل شاى الكاموميل
0 الفتور في العلاقة الزوجية .. السبب والعلاج
0 دواليب شكل جديد للاحذيه
0 جلسات الحدائق وشرفات المنازل
0 منزل كامل من ,,,,, القماش
0 الدجاج المحمر على طريقة الشيف ( عباس فهمى _ فتافيت)
0 غرف نوم شبابيه حديثه
0 أولادك والا أبوهم؟
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
none غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-24-2010, 05:15 AM   #4
عابده الرحمن
ليدي فوق الممتازه
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع:
افتراضي رد: اشهر طرق عمل الكبدة

     
 
آخر مواضيعي 0 جهزي لفرحك من الالف للياء
0 مع أسامة أطيب-البقول وطهيها بالفديو
0 ماهو السر وراء حب المرأة للشوكولا ..؟؟
0 مع سيدات مصر بس احلى واطعم الاكلات وهتدعيلى
0 مفتقه الشيف حسن ياجمالها
0 سلاسل الماس ولااحلى من كده
0 شيف شربيني سلطة الزبادي
0 اجمل ميك اب للعروسه المحجبه
0 دجاج تكا علي طريقة منال العالم
0 طريقة عمل مكرونة بالسلمون
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 03-08-2010, 06:48 PM   #5
وسام
ليدي لهلوبة
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 7,262
المواضيع:
افتراضي مصر ، سيدات مصر ، طبخ ، ازياء ، المطبخ ، فساتين أفراح ، قمصان نوم ، تحميل افلام ، اخبار

     
 
روعه يا عسل ما شاء الله عليكي
آخر مواضيعي 0 عيد ميلاد اسماء هانم
0 دعاء ابكى الشيطان
0 اللى عندة الشجاعة بس هو اللى يدخل
0 دعاء سيدنا يوسف فى الجب
0 خط ساخن عن الجنس لطلبة المدارس
0 منتهى اللذة
0 صباح الخير يا بقرة
0 بقى احنا نستاهل كل دة
0 كيف تجلط زوجتك
0 دعاء تفريج الكرب
التوقيع
[SIGPIC][/SIGPIC]
وسام غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 03-09-2010, 02:26 AM   #6
صباح
ليدي لهلوبة
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Sep 2009
المشاركات: 6,779
المواضيع:
افتراضي مصر ، سيدات مصر ، طبخ ، ازياء ، المطبخ ، فساتين أفراح ، قمصان نوم ، تحميل افلام ، اخبار

     
 
تسلمي يا قمر على موضوعك الجميل
آخر مواضيعي 0 ترايفل بشكل مميز
0 اللي عندها جـــــوال n86 تتفـــــــــــــضل بليييييييييييز....
0 بسبوسة محشية يميميميمييم
0 Cydoor Removal Tool 1.0 لمنع الفتحات الاجبارية و اعلانات المواقع الاجبارية
0 برنامج منبه الذاكرين.
0 لعبة التسلية غزو الدجاج الرهيبة Crazy Chicken Invasion الان للتحميل
0 رمز القفل!!
0 أهمية اللغة العربية
0 شاهد الرجل العنكبوت على الطريقه الخليجيه حيقيقى يموت من الضحك
0 أدعية mp3 للجوال # مشاري العفاسي و ماهر المعيقلي #
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
صباح غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إنشاء موضوع جديد إضافة رد
كاتب الموضوع سمسمة سليم مشاركات 5 المشاهدات 7175  مشاهدة صفحة طباعة الموضوع | أرسل هذا الموضوع إلى صديق | الاشتراك انشر الموضوع

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
المطبخ, الكبدة, اشهر, طبخ

مواضيع ذات صله اطباق رئيسية

اشهر طرق عمل الكبدة


أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه للموضوع: اشهر طرق عمل الكبدة
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
سلطة الكبدة البانيه 2013 , The authority of the liver Albanian 2013 مريم اوزلى وصفات المطبخ 1 09-02-2013 03:36 PM
وصفة عمل سلطة الكبدة البانيه, مقادير عمل سلطة الكبدة البانيه, خطوات عمل سلطة الكبدة البانيه باكية فى السجود المقبلات والسلطات والشوربة 2 05-16-2013 07:17 PM
صور رسوم متحركة - صور اشهر الشخصيات الكرتونية - صور متحركة للشخصيات الكرتونية - صور رسوم متحركة 2013 داليا مودي صور 2014 5 11-30-2012 10:45 PM
ملف كامل للكبدة ولا اروع سونال وصفات المطبخ 15 12-13-2011 10:22 PM
ملف كامل عن طرق عمل الكبده وتتبيلها عابده الرحمن اطباق رئيسية 9 09-15-2010 12:17 PM

سيدات مصر ازياء ازياء محجبات عبايات لانجيري مكياج ديكور تريكو تسريحات فساتين غرف نوم كوش مكياج عرايس اكسسورات انتريهات وصفات طبخ

images

RSS RSS 2.0 XML MAP HTML

الساعة الآن 04:09 AM


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises
التعليقات المنشورة لا تعبر عن رأي موقع سيدات مصر ولا نتحمل أي مسؤولية قانونية حيال ذلك (ويتحمل كاتبها مسؤولية النشر)
This Forum used Arshfny Mod by islam servant
أضف اعجاب لسيدات مصر