شبكة سيدات مصر | تحيا مصر

العودة  
اسم العضو
كلمة المرور
مركز تحميل الصور القرآن الكريم ابتسامات سيدات مصر التسجيل البحث مشاركات اليوم اجعل كافة الأقسام مقروءة

اطباق رئيسية مطبخ - وصفات و وجبات و اطباق اكلات لموضيع المطبخ , طبخ مصري, تعليم طبخ , كتب طبخ , اكلات شعبية , مأكولات شعبية , اكلات مع القيمة الغذائية , اكلات مرضى السكر و الضغط , وصفات , أطباق رئيسية , مقبلات سلطه شوربه سلطات معجنات اطباق شعبيه اطباق عالميه اطباق رمضانيه اطباق الحميه وجبات اطفال اكلات سريعة في دقائق , تحميل كتب طبخ , اكلات شهي, اكلات صينية عراقية شامية لبنانية اردنية , اكلات سريعة فلسطينية , اكلات لذيذة رمضانية , اكلات ايطالية , اكلات سورية , اكلات سهلة , اكلات خليجية المطبخ الهندي ,المطبخ السعودي الشامي المغربي الليبي الكويتي الاماراتي البحريني العماني القطري المطبخ الايطالي المطبخ الفرنسي المطبخ اليوناني المطبخ المصري المطبخ العربي سمك ــ أكلات بحرية


ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

السلام عليكم المقادير نص كيلو لحمة مقطع مكعبات صغيرة 3 بصلات متوسطة مقطعه جوانح خضار مشكل(بسلة -فاصوليا-ذرة-جزر-بطاطس) 5 فصو توم خضرة(كسبرة-بقدونس-شبت) فلفلة خضراء بهارات(فلفل اسود-كركم-قرفة-ببريكا-سبع بهارات-كمون-كسبرة) الطريقة نغطى

إنشاء موضوع جديد إضافة رد
كاتب الموضوع عابده الرحمن مشاركات 10 المشاهدات 7502  مشاهدة صفحة طباعة الموضوع | أرسل هذا الموضوع إلى صديق | الاشتراك انشر الموضوع
 
أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
قديم 02-09-2010, 05:44 AM   #1
عابده الرحمن
ليدي فوق الممتازه
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع:
افتراضي ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 


السلام عليكم
المقادير
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره fmJwbZ11121132.jpg

نص كيلو لحمة مقطع مكعبات صغيرة
3 بصلات متوسطة مقطعه جوانح
خضار مشكل(بسلة -فاصوليا-ذرة-جزر-بطاطس)
5 فصو توم
خضرة(كسبرة-بقدونس-شبت)
فلفلة خضراء
بهارات(فلفل اسود-كركم-قرفة-ببريكا-سبع بهارات-كمون-كسبرة)

الطريقة


نغطى صينية صالحة لدخول الفرن بورق قصدير بالطول و العرض و تكون طويلة علشان نغطى الخليط كويس قبل دخولها الفرن
و نضع ملعقة سمن على ورق القصدير و نوزعها عليه مثل الصورة


ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره UJKHzS11121142.jpg


نضع فلفل اسود و الملح على اللحم و نقلبهم كويس ثم نضع فوقهم البصل المقطع جوانح و نقلبهم كويس ثم نضعهم فى الصينية

ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره csyiyq11121145.jpg


نضع البسلة و الفاصوليا و جزر مقطع مكعبات و الطماطم تقطع اربع اجزاء فقط و البطاطس تكون متوسطة الحجم تطع نصفين فقط والفلفلة الخضراء مقطعه قطع صغيرة و الذرة
و نضيف الخضرة بعد تقطيعا قطع صغيرة
ثم نضيف البهارات و قليل من الملح لاننا وضعنا ملح قبل كده على اللحم ثم نمزج الخليط جيدا فى وعاء


ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره b5YCMW11121150.jpg
ثم نضيف الخضار على اللحم فى الصينية
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره qfRSL911121152.jpg
نغلق القصدير جيدا فوق الخضار واللحمة لكى لا يخرج اى بخار من اللحم او الخضار
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره XhNfLU11121154.jpg
ندخل الخليط فرن حااااااار على الرف الاول لمدة حوالى من ساعة و نص الى ساعتين
و نصع فى الصينية نفسها اى خارج ورق القصدير حوالى كوب ماء حتى لا تحترق الصينية و بحيث لايدخل الماء بداخل اللحم و كل ربع ساعة نشوف هل الماء اتبخر و لا لا و كا ما يتبخر نزود كمان
ده شكل الصينية بعد ما خرجت
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره mbVeU411121158.jpg
وتقدم مع ارز ابيض
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره o07m6l11121159.jpg
و ده طبق لاول واحده هترد
ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره YEak8q11121200.jpg
جربوها بجد اكتر من روووعه


أزياء، طبخ، كروشيه، برامج، ديكور، ازياء محجبات، فساتين عرايس، ،تريكو، تطريز، مطبخ، حنة، تاتو، لانجيري،ق مصان نوم



,vrm hggplm hglwvdm fhgo',hj hglw,vi hglwvdm hglw,vi hgl'fo h;ghj fhgo',hj ,vrm ,wthj


,vrm hggplm hglwvdm fhgo',hj hglw,vi hgl'fo h;ghj ,wthj 'fo

التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-09-2010, 06:03 AM   #2
ورد ورد ورد
ليدي لهلوبة
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Sep 2009
المشاركات: 6,721
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 

هايهههههههههههههههههههههههههههههههههههه

انا اللى خدته شوفتى انا متابعه مواضيعك ليه
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
ورد ورد ورد غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-09-2010, 06:04 AM   #3
ورد ورد ورد
ليدي لهلوبة
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Sep 2009
المشاركات: 6,721
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 
بناتى بيسلموا عليكى وبيقولوا لك مفيش رز وسلطة زيادة
ولا اضطر ااقوم اعمل هههههههههههههههههههههه
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
ورد ورد ورد غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-09-2010, 06:05 AM   #4
عابده الرحمن
ليدي فوق الممتازه
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 
الف هنا وشفا على قلبك ياست الكل
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-09-2010, 06:06 AM   #5
عابده الرحمن
ليدي فوق الممتازه
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 
هههههههههههههههههه طبعا القسم مليان مدى اديكى انتى وبناتك وبالهنا وشفا على قلوبكم

صباحك زى السكر والله
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-21-2010, 05:47 PM   #6
none
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Feb 2010
المشاركات: 588
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 
انا ح اديكى طبق من عندى ياله ياستى عشان تكملى اكلك
تسلم ايديكى يا عابده
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
none غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 02-23-2010, 03:33 AM   #7
عابده الرحمن
ليدي فوق الممتازه
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Jan 2010
المشاركات: 3,061
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 
تسلميلى حبيبتى جزاك الله كل خير
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
عابده الرحمن غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 10-11-2010, 01:15 PM   #8
أم يحيى وأحمد
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Oct 2010
المشاركات: 63
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 
تسلم ايدك يا جميل
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
أم يحيى وأحمد غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 10-11-2010, 01:16 PM   #9
أم يحيى وأحمد
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Oct 2010
المشاركات: 63
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 
اكثر من رائع
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
أم يحيى وأحمد غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
قديم 10-11-2010, 01:16 PM   #10
أم يحيى وأحمد
Avatar Yok
تاريخ التسجيل: Oct 2010
المشاركات: 63
المواضيع:
افتراضي رد: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره

     
 
جزاكى الله كل خير
التوقيعلا يوجد توقيع لهذا العضو
أم يحيى وأحمد غير متواجد حالياً   رد مع اقتباس
إنشاء موضوع جديد إضافة رد
كاتب الموضوع عابده الرحمن مشاركات 10 المشاهدات 7502  مشاهدة صفحة طباعة الموضوع | أرسل هذا الموضوع إلى صديق | الاشتراك انشر الموضوع

مواقع النشر (المفضلة)

الكلمات الدلالية (Tags)
اللحمة, المصرية, المصوره, المطبخ, اكلات, بالخطوات, ورقة, وصفات, طبخ

مواضيع ذات صله اطباق رئيسية


أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

الانتقال السريع

المواضيع المتشابهه للموضوع: ورقة اللحمة المصرية بالخطوات المصوره
الموضوع كاتب الموضوع المنتدى مشاركات آخر مشاركة
تسريحات ضفائر فرنسية وطريقة عملها بالصور - طريقة عمل ضفائر فرنسية بالخطوات المصورة داليا مودي ميك اب و تسريحات 28 01-15-2014 05:23 PM
لفات طرح جديدة بالخطوات - جديد لفات طرح بنات الجامعه - ربطات حجاب سهلة وبسيطة داليا مودي طرح واسبنش وسكارفات محجبات 2014 hijab - لفات طرح عرايس 3 05-30-2013 12:54 PM
كوليكشنات ذوق ورقة وبساطة - سواريهات بسيطة ورقيقة - فساتين سهرات سمبل 2013 HabeEeba فساتين زفاف 2014 - فساتين خطوبة - فساتين سواريه 2014 3 12-06-2012 10:00 AM
لم لا نحتفل بليله الاسراء والمعراج اووشا القسم الإسلامي العام 9 07-02-2011 05:00 AM
مكرونه بشامل بالخطوات المصوره عابده الرحمن اطباق رئيسية 8 04-29-2010 03:41 PM

سيدات مصر ازياء ازياء محجبات عبايات لانجيري مكياج ديكور تريكو تسريحات فساتين غرف نوم كوش مكياج عرايس اكسسورات انتريهات وصفات طبخ

facebook

RSS RSS 2.0 XML MAP HTML

الساعة الآن 02:40 PM


Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises
التعليقات المنشورة لا تعبر عن رأي موقع سيدات مصر ولا نتحمل أي مسؤولية قانونية حيال ذلك (ويتحمل كاتبها مسؤولية النشر)
This Forum used Arshfny Mod by islam servant
أضف اعجاب لسيدات مصر